content image

De getrokken Faresin voermengwagens zijn onder te brengen in 6 series. De "Rambo" met een inhoud van 3½ t/m 10½ m³. De "Twinner" met een inhoud van 13 t/m 18 m³. De "Magnum Mono" met een inhoud van 9 t/m 17 m³. De "Magnum Double" met een inhoud van 12 t/m 30 m³ en de "Magnum Tre" met een inhoud van 30 t/m 46 m³. Als deze series zijn mengwagens met één of meer verticale mengvijzels. Daarnaast is er nog de serie "Master". Dit zijn wagens met een horizontale mengvijzels en met een inhoud van 8½ t/m 19 m³.

De serie "Rambo" zijn eenvoudige mengwagens met één mengvijzel. Standaard hebben de wagens één losdeur rechts. Uiteraard zijn meer losdeuren of een losband ook mogelijk. Eenvoudige wagens zonder dat er consessies zijn gedaan het het mengsysteem.

De meest verkochte wagens zijn uit de serie "Magnum". Deze zijn uit te voeren met één, twee of drie mengvijzels. (Mono, Double, Tre) Robuuste mengwagens, geheel vervaardigd uit St.52. Voorzien van een subframe met daarop de mengkuip op 4 of 6 weegstaven. Standaard zijn de Magnum mengwagens uitgevoerd met een losband aan de voorzijde, een schakelbare tandwielkast, hydraulische beremming en verlichting. Optioneel zijn andere dosseerinrichtingen mogelijk. De wagens kunnen ook uitgerust worden als "Basic" en hebben dan uitsluitend losdeuren.

Naast de Magnum Double is er ook nog de serie "Twinner". Dit zijn mengwagens met twee mengvijzels, maar met een andere bouwwijze dan de Magnum serie. Deze wagens hebben geen subframe en hebben 3 weegcellen. De smallere, hogere bouw tesamen met de "Butterfly" vijzels, maken dat de vermogensbehoefte lager is. Een schakelbare tandwielkast is dan ook optioneel.

Naast de vertikaal mengende wagens bouwt Faresin ook nog horizontaal mengende wagens. Dit is de serie "Master". Deze mengwagens met drie liggende mengvijzels zijn met of zonder laadfrees aan de achterzijde uit te voeren.